Magnetiseren


Magnetiseren


Magnetiseren valt onder de alternatieve geneeswijzen. Magnetiseren wordt ook wel energetisch behandelen genoemd. Het doel van een energetische behandeling is om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Het gaat hierbij om zowel het zelfhelende vermogen van het fysieke lichaam en de geest.


Tijdens magnetiseren wordt energie doorgegeven op de ander door middel de handen van de behandelaar.  Deze energie behandeling is bedoeld om blokkades op te heffen zodat de energiebalans wordt hersteld. Als je energiebalans is verstoord, door een teveel of te weinig aan doorstromende energie in je aura, kun je last krijgen van allerlei klachten zowel psychisch als lichamelijk.


Magnetiseren heeft me altijd al getrokken om dit in de praktijk erbij te gaan doen, mede doordat mijn oma altijd al jaren een goed lopende magnetiseer praktijk had met mensen die uit heel Nederland naar haar toe kwamen. En omdat deze methode zo goed aansluit bij de energetsche middelen die ik bij homeopathie inzet.  Zo kan het een het andere versterken en/of aanvullen!Daarom ben ik de opleiding magnetiseren gaan volgen en dit gaan integreren in mijn praktijk


Bij kinderen is een korte sessie van energie overdracht vaak al voldoende om hun energie weer beter te laten stromen en dit kan vaak gecombineerd worden met een goed homeopatisch middel. 


Magnetiseren helpt ook zeer goed bij huilbabies en babies die diverse keren wakker worden in de nacht. Het geeft ze meer rust  in hun energie systeem en zullen sneller door gaan slapen. 

Omdat ik ook mediamieke afstemmingen de, merk ik dat ik tijdens afstands magnetiseer behandelingen vaak ook specifieke details/ informatie doorkrijg over de persoon, welke ik daarna nog doormail.


een reactie van een moeder via de mail:


Dank je wel, erg fijn dat jij dit zo kunt doen!! 

Alles klopt als 'n bus! 

Voor het magnetiseren van volwassenen kunt u ook in Zwolle terecht bij Kees-jan Pieper

U kunt rechtstreeks via de online agenda bij hem inboeken.